Bad Bramstedt - Julemarked i Lübeck og Hamburg

Billede: 1 af 9

De flotte julemarkeder med alverdens julepynt, juleglögg, brændte mandler og meget mere finder vi næppe prægtigere end i Tyskland og ikke mindst i Nordtyskland.

På busrejsen besøger vi marcipanens by Lübeck, hvor vi får lejlighed til at nyde bykernen, julemarkedet, katedralen og de flotte butikker, der er klar til julehandel. Der bliver også lejlighed til at opleve Hamburg på egen hånd. Vi bor i Bad Bramstedt på det hyggelige firestjernede Hotel Gutsmann. Her er pæne og rummelige værelser med brus eller bad, toilet, tv, tlf. mm. Om aftenen serverer hotellet en god treretters menu, hvorefter vi kan gå i kælderen og danse. Se evt. mere på www.gutsmann.de

Læs mere
Rejseplan


1. dag: Lübeck. Bad Bramstedt

Efter endt påstigning kører vi via Padborg til Lübeck hvor der bliver tid til at se nærmere på denne smukke, gamle by. Man kan f.eks. se nærmere på Det gamle Rådhus, gå en tur i Breitestrasse eller gå i marcipanbutik.

Lübeck er pyntet festligt op, og der sælges godter og julepynt fra de mange hyggelige boder på byens pladser og på gågaden. Sidst på eftermiddagen kører vi til Bad Bramstedt, og der bliver tid til at slappe af, inden vi spiser middag med efterfølgende musik og dans.


2. dag: Hamburg. Hjemrejse

Hamburg ligger kun en lille times kørsel fra Bad Bramstedt, og i denne millionby skal vi på en spændende rundtur med dansktalende lokalguide. Vi ser bl.a. det enorme havneområde, som udgør ikke mindre end 55 km2, samt søerne Binnen- og Aussenalster med de mondæne villaer. Efter en frokostpause kører vi til grænsen nord for Flensburg, hvor der er lejlighed til at handle, inden vi kører tilbage mod vores udgangspunkter.

Resume

  • Treretters middag og morgenmad
  • Musik og dans på dejligt firestjernet hotel
  • Julemarked i Lübeck og Hamburg.
  • Afrejse fra Jylland, Fyn og Sjælland


Åbningstider

Telefonen er åben alle hverdage mellem 9 til 17. Du er velkommen til at sende os en e-mail på riis@riisrejser.dk.
Riis Rejser på facebook
Riis Rejser siden 1973, medlem af rejsegarantifonden nr. 1466.
Sitemap Vore rejser: Busrejser, Flyrejser til Europa, Flodkrydstogter, Operarejser, Balletrejser og Koncertrejser, Grupperejser, Musikrejser.