Dansk     Svenska     Norsk     Deutsch    

Risskov Bilferie har Danmarks bedste priser på kør selv-ferie, miniferie og weekendophold.

Bestillingskode

Søg efter hotel eller rejsemål her

Mercure Hotel Köhlerhof

Frisk luft og afstressning er kodeord for en miniferie i dejlig tysk kurby nord for Hamburg

Terrassen er hyggelig og indbyder til afslapning

Billige ophold

3-4 dage fra 849,-

Vi anbefaler

Besøg Bad Bramsted

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x 3-retters menu/buffet
  • 1 x velkomstdrink
  • Adgang til wellnessadfd.

3 dage fra 849,-

Pr. person i dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Mercure Hotel Köhlerhof Bad Bramstedt

I området mellem Hamburg, Lübeck og Kiel finder I den lille kurby Bad Bramstedt, hvorfra I nemt kommer til store byoplevelser både med bil og offentlig transport. I Bad Bramstedt ligger det 4-stjernede Mercure Hotel Köhlerhof, der kan tilbyde en dejlig wellness-afdeling med bl.a. indendørs swimmingpool, sauna, dampbad og whirlpool.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede wellnesshotel Mercure Hotel Köhlerhof i Bad Bramstedt råder over beauty- og wellnessområde med indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, whirlpool, motionsafdeling, 3 restauranter, danse-bar (åbningstider varierer), kegle-/bowlingbane afhængig af ledighed og gratis p-plads. Sauna og dampbad er åben mandag - torsdag 17-22 og fredag - søndag 14-22, og resten af wellnessfaciliteterne er åbne kl. 7-22. Poolen kan i visse perioder være udlånt til børnesvømning og vandgymnastik (det er tilladt for gæster at deltage i dette). I saunaen er det ikke tilladt at have badetøj på, men håndklæde er tilladt. Vi anbefaler at I booker eventuelle massagebehandlinger hjemmefra - så er det lettere at få de ønskede tider/behandlinger. Dette skal bestilles direkte på hotellet. I hotellets "Le Bistro" tilbyder hotellet nu Sky Sport til topaktuelle live sportsbegivenheder.

Værelser

Mercure Hotel Köhlerhof har i alt 165 værelser, alle med eget bad/toilet, hårtørrer og buksepresser. Derudover har alle værelser også skrivebord, trådløs internet, sattelit TV, PAY-TV og radio. Indkvartering i dobbeltværelse - max. 3 senge. Mod gebyr er det muligt med internet på værelset.

Bad Bramstedt

Mercure Hotel Köhlerhof ligger i en fredelig park i Schleswig-Holsteins grønne hjerte. Kurbyen Bad Bramstedt ligger midt i Schleswig-Holstein. Byen har gjort afstresning og frisk ren luft til sine kendetegn. 

Bad Bramstedt er et yndet udflugtsmål for motionister og sportfans. Udbuddet er stort, det omfatter bl.a. vandreture, ridning, kano- og kajakroning, fiskeri, flyvning, skydning, foruden wellness og beauty. Men selv dem, der slet ikke har lyst til at lave andet end at slappe af eller dem, som bare vil nyde naturen og seværdighederne, kommer her til sin ret.

Bad Bramstedt er kendt i hele Tyskland for at være en populær kurby og byen tilbyder utallige muligheder indenfor wellnessområdet. Klinikken Bad Bramstedt ligger i maleriske omgivelser i byen og kan bl.a. tilbyde et meget populært mudderbad. 

Under mottoet "bevægelse og balance" kan I udforske områdets mange dejlige åer, hvor langs der ligger fine stier, som I kan bevæge jer langs både til fods og på cykel. Hele 5 større åer flyder igennem Bad Bramstedts byområde: Ohlau, Hudau, Bramau, Schmalfelder Au og Osterau.

Byen kan desuden tilbyde et spændende og bredt udvalg af gastronomiske oplevelser. Mere end 20 forskellige restauranter byder jer velkommen med et udvalg, der indeholder alt fra nationale specialiteter over spændende internationale retter til sæsonprægede retter fra nærområdet.

Udflugter

Bad Bramstedt kan tilbyde en perfekt beliggenhed i kort afstand fra nogle af de mest vidunderlige byoplevelser I kan forestille jer og som Nordtyskland kan byde på.

Besøg Hamburg 47 km. syd på. Med 1,7 millioner indbyggere i den centrale del af byen, og 3,5 millioner med opland er Hamburg Tysklands næststørste by. Både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv. Vidste I f.eks. at der er 2302 broer i Hamburg - flere end Venedig og Amsterdam tilsammen. Her er endvidere teatre, natklubber med kabaretter, musicalteatre, statslige og private museer og mere end 4000 restauranter.

Hansestaden Lübeck er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 km. nordøst for Hamburg. Byen har 212.000 indbyggere og er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Byen har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 km. nordøst for den gamle del af byen. Hanseforbundet var en sammenslutning af nordeuropæiske byer, hovedsagelig tyske, i et handelsforbund, som opstod i 1200-tallet omkring det rige Lübeck, der var blevet rig via salt- og sølvhandel. Lübeck var også udskibningshavn for handelsruten til Hamburg, der i 1398 blev udbygget med den formodentlig ældste skibskanal i Europa: Stecknitzkanalen, der forbinder floden Trave med Elben.

Kiel er delstatens hovedstad. Shop her i en af Tysklands ældste gågader, tag på havnerundfart på Kielerfjorden. Byen er smukt beliggende ved Kielerfjorden, som er en del af Østersøen. Sejler I lige ud af fjorden, kommer I til Langeland og Ærø. Ejderen har sit udspring i nærheden af Kiel. Selvom udspringet ligger tæt på Østersøen, bevæger floden sig den lange vej til Vesterhavet. For over tusind år siden dannede stedet en sprogtrekant - dansk i nord, tysk i vest og slavisk i øst, før tysk bredte sig ud mod nord og øst.

Besøg også Naturpark Holsteinisches Schweiz med mere end 200 små og store søer. Den største af søerne, Plön See, byder på utallige muligheder for aktiviteter på vandet. Ikke langt fra søen, finder I områdets hovedby Plön, hvor I som det første får øje på det smukke slot: Grandiost og snehvidt troner den smukke bygning sig over byen. Byen kan tilbyde sine besøgende, alt det I andre steder bare drømmer om.

Andre udflugtsmuligheder er: Heede: 21 km. - Det nygotiske rådhus i Neumünster: 27 km. - Naturpark Aukrug: 51 km. - Kiel: 58 km. - Büsum, hvorfra der er færge til Helgoland: 110 km.

Hotellets placering

KortdataKortdata ©2013 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kortdata
Kortdata ©2013 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kortdata ©2013 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google

Mercure Hotel Köhlerhof Bad Bramstedt
Am Köhlerhof 4
24576 Bad Bramstedt

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Padborg/Kruså-grænsen
120 km
Puttgarden, Tyskland
150 km
Rostock, Tyskland
195 km

Detaljeret hotelinformation

Nærmeste togstation
Brokstedt Bahnhof
Afstand til nærmeste togstation
10 km
Afstand til nærmeste bus
0,3 km
Nærmeste lufthavn
Hamburg Airport
Afstand til nærmeste lufthavn
47 km
Afstand til centrum
1 km
Afstand til hav eller sø
0,2 km
Afstand til golfbane
1,5 km
Restaurant
Ja
Hotellet vælger menu el. buffet
Ja
Bar
Ja
Indendørs swimmingpool
Ja
Dampbad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Wellness
Ja
Massage mod gebyr
Ja
Fitness
Ja
Elevator
Ja
Gratis parkering
Ja
Hund
Ja
Gebyr for hund pr. døgn
60 DKK
Miljøtillæg pr. døgn*
1 EUR
Mulighed for rygerværelse
Ja
Trådløst internet
Ja
Check ind kl.
15:00
Check ud inden kl.
11:00

* Vejledende information

Det siger kunderne

"...Kære Risskov Team - Vi har netop været på weekendtur på Mercure Hotel Köhlerhof i Bad Bramstedt. Tak for en skøn weekend. Vi så en annonce i avisen og købte opholdet helt spontant og vi er ikke skuffede. Tværtimod. Når vi næste gang skal på en lille tur vil vi gerne booke hos jer..."
Hans-Jürgen Laskowski fra Münster

"...Jeg vil bare rose opholdet på Mercure Hotel Köhlerhof i Bad Bramstedt. Gode værelser, venlig betjening og super mad..."
Birte Sørensen fra Randers

Bemærk at

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

Besøg Bad Bramsted

Oplevelser i Slesvig-Holsten

3 dage fra 849,-
God pris !
Pr. person i dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x 3-retters menu/buffet
  • 1 x velkomstdrink
  • Adgang til wellnessadfd.

Priser

Lavsæson kun 849,-
Højsæson kun 899,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~5,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 6~13,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen
30% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg fra +370,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig. Alle priser er pr. person pr. ophold

September 2013
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
35
26
27
28
29
30
31
1
36
2
3
4
5
6
37
10
11
12
13
14
38
39
26
27
28
40
1
2
3
4
5
6
Oktober 2013
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
40
30
3
4
5
41
10
11
12
42
43
44
1
2
3
November 2013
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
28
29
30
31
45
7
8
9
46
47
48
1
December 2013
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
25
26
27
28
29
30
49
5
6
7
50
51
21
22
52
23
24
25
26
27
28
29
53
30
31
1
2
3
4
5
Ankomstsmåneder
2013 | SEP | OKT | NOV | DEC

Ekspeditionsgebyr 59,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17